Ministria e Punëve Islame, Vakëfit, Daves dhe Udhëzimit

Burimet Kartela e faqes
Titulli: Ministria e Punëve Islame, Vakëfit, Daves dhe Udhëzimit
Përshkrim i shkurtër: Ministria e Punëve Islame, Vakëfit, Daves dhe Udhëzimit - Mbetëria e Arabisë Saudite.
Data e publikimit: 2006-03-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/8660
Temat e ngjashme ( 2 )
Go to the Top