Ahmed El Misbahi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ahmed El Misbahi
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Jemeni. I vazhdon studimet në universitetin e Shkencave dhe Teknologjisë në kryeqytetin Sana.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783373
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top