AbdulKebir El Hadidij

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: AbdulKebir El Hadidij
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Maroko. Ka lindur në vitin 1963. Pas vijimit të studimeve u punësua si imam dhe hatib në një ndër xhamitë e qytetit Darul Bejda dhe në të njëjtën kohë është anëtar i jurisë së shpërblimit të Muhamedit të 6 - të për leximin e Kuranit. Mus-hafin të plotë e ka incizuar më 2010. Ai është bartës i projektit 'Memorizo Kuranin në shtëpinë tënde', i cili projekt synon t'i ndihmoj ata që nuk mund ta mësojnë Kuranin përmendësh në hallkat e xhamiave, nga të gjitha gjeneratat.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783372
Go to the Top