Ujun El Kushi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ujun El Kushi
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Maroko. Ka lindur në vitin 1967 dhe punon si imam dhe hatib në një nga xhamitë e qytetit Dar el Bejda. Është ndër lexuesit më të njohur të Kuranit në Maroko për sa i përket transmetimit të Versh nga Nafiu.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783371
Go to the Top