Mahmud Esh Shejmij

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Mahmud Esh Shejmij
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Egjipti. Jeton dhe vepron në Kuvajt ku në bashkëpunim me radion e Kuvajtit e lexon Kuranin sipas dhjetë kiraeteve.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783370
Go to the Top