AbdulAlij Anun

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: AbdulAlij Anun
Përshkrim i shkurtër: Lexues i njohur i Kuranit nga Maroko. Shquhet për njohuritë e tij në texhvid në të cilën fushë edhe mban mësime. Ka qenë anëtar i komisionit vlerësues për leximin e Kuranit Fisnik.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783368
Go to the Top