Jasin El Xhezairij

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jasin El Xhezairij
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Algjeria. Krahas studimeve të tij është duke e incizuar mus-hafin e parë në Algjeri sipa transmetimit të Versh nga Ezrek. Punon i imam në një ndër xhamitë e kryeqytetit algjerian.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783367
Go to the Top