Hasen Muhamed Salih

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Hasen Muhamed Salih
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Egjipti. E ka përfunduar institutin e kiraeteve në universitetin e Azharit. Është imam dhe hatib i qendrës islamike në Nju Jork.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783366
Go to the Top