Jusuf b. Abdullah Esh Shuvejijj

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jusuf b. Abdullah Esh Shuvejijj
Përshkrim i shkurtër: Është anëtar i shoqatës shkencore saudite për Kuranin Fisnik dhe shkencat e tij dhe është imam në njërën prej xhamive në Rijad - Arabi Saudite.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783363
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top