Muhamed Shaban Ebu Karn

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Shaban Ebu Karn
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Egjipti. Ka lindur në vitin 1984. Ka arritur të mbledh shumë ixhazete në fushën e kiraeteve ku së fundi ka specializuar në dhjetë kiraetet e mëdha në institutin për kiraete në universitetin Azharit.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783359
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top