Fuad El Hameri

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Fuad El Hameri
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Jemeni. Jeton dhe vepron në Katar.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783358
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top