Aziz Halili

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Aziz Halili
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit me prejardhje nga Maqedonia. Është imam në qendrën Islamike të Zagrebit - Kroaci.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783357
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top