Muhamed Uthman Han

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Uthman Han
Përshkrim i shkurtër: Profesor i shkencës së hadithit në universitetin Darul Ulum në krahinën Dijobend në Indi. Ai është kryetar i shoqatës së dijetarëve të Indisë, e cila është organizata më e madhe dhe më e vjetër islamike jo qeveritare në Indi.
Data e publikimit: 2014-11-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783356
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top