Velid Ali Muhamed En Naihijj

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Velid Ali Muhamed En Naihijj
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Libia. Ai mori vendin e dytë në garën vjetore për memorizimin e Kuranit që organizohet nga Principata e Dubait në UAE.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783316
Go to the Top