Mustafa Garbij

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Mustafa Garbij
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Maroko. Ai në Maroko njihet si Shejh el Kurra.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783313
Go to the Top