Halid b. Alij El Gamidijj

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Halid b. Alij El Gamidijj
Përshkrim i shkurtër: Lexues i njohur i Kuranit nga Arabia Saudite. Studimet i vijoi në universitetin Ummul Kura në Mekë ku me pas u punësua edhe si profesor dhe shef i katedrës së Kiraeteve dhe shkencave Kuranore. Në vitin 1428 h. mbreti Abdullah e ka caktuar të jetë imam i përhershëm në xhaminë e shenjtë - Qaben.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783309
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top