Ahmed Talib Hamid

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ahmed Talib Hamid
Përshkrim i shkurtër: Lexues nga Arabia Saudite. Ka lindur në Rijad më 1401 h. Pas përfundimit të studimeve master në vitin 1434 h është caktuar që të jetë imam gjatë namazit të teravive në xhaminë pejgamberike, ku më pas është caktuar të jetë një ndër imamët e përhershëm.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783301
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top