Mexhdi Beltagji

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Mexhdi Beltagji
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Egjipti. Shquhet për zërin e tij të ëmbël. Ka incizuar më tepër se një mushaf sipas transmetimeve të ndryshme.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783296
Go to the Top