Jusuf b. Nuh Ahmed

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jusuf b. Nuh Ahmed
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Meka në Arabinë Saudite. Punon si mësues i Kuranit në xhaminë e Shenjtë - Qabe si dhe është një ndër lexuesit që lexojnë në radion e Kuranit Fisnik nga Arabia Saudite. I din të dhjetë kiraetetpërme rrugës së transmetimit - Shatibije.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783292
Go to the Top