Ed Dukali Muhamed El Alim

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ed Dukali Muhamed El Alim
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Libia. Ka lindur në vitin 1949. Pas rrugëtimit të tij në kërkim të diturisë, ai mbajti poste dhe detyra të rëndësishme prej atij të profesorit të Kuranit Fisnik në fakultetin e Daves Islame si dhe ka punuar si drejtor gjeneral i çështjeve ligjore në Këshillin lartë të Vakëfeve.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783291
Go to the Top