Muhamed Ived El Harbavi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Ived El Harbavi
Përshkrim i shkurtër: Ka përfunduar studimet e tij të larta në fushën e Kiraeteve në universitetin e Azharit ku dhe punoi më pas si profesor i të njëjtës lëmi. Më pas ka kaluar në Arabinë Saudite ku jeton dhe vepron. Është autor i shumë librave në fusën e kiraeteve.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783288
Go to the Top