Xheza b. Fulejh Es Suvejlih

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Xheza b. Fulejh Es Suvejlih
Përshkrim i shkurtër: Është ndër lexuesit e njohur të Kuranit në Kuvajt si dhe profesor i Kuranit dhe texhvidit në universitetin e Kuvajtit.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783273
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top