Jahja Ahmed El Hulejli

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jahja Ahmed El Hulejli
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Jemeni. Ka lindur në vitin 1952. Shkencën e kiraeteve e ka mësuar para shumë dijetarëve eminentë të kohës së tij. Përveç tjerash ka qenë kryetar i shpërblimit të kryetarit të republikës për memorizimin e Kuranit dhe anëtar i disa komisioneve vlerësuese në republikën e Egjiptit.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783272
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top