Basil AbduRrahman Rravi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Basil AbduRrahman Rravi
Përshkrim i shkurtër: Ka lindur në Bagdad në vitin 1953. Punoi një kohë si atashe kulturor në minsitrinë e punëve të jashtme të Irakut pasi që u kërkua për shkak të zellshmërisë gjatë studimeve. Më 1990 iu përkushtua tërësisht Kuranit ku dhe arriti të merrte ixhazen për transmetimin e Hfasit nga Asimi përmes Shatibijes dhe atë më 1997. Jeton dhe vepron në Arabinë Saudite.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783270
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top