Mustafa Rad El Azzavi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Mustafa Rad El Azzavi
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Iraku ku ndër tjera ishte edhe anëtar i ligës së lexuesve irakianë të Kuranit.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783266
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top