Ahmed b. Muhamed El Havashi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ahmed b. Muhamed El Havashi
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga Arabia Saudite. Është i mirënjohur për leximin e tij në xhaminë qendrore të qytetit Hamis Mushejt në jug të Arabisë Saudite.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783263
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top