Zejn Muhamed Ahmed

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Zejn Muhamed Ahmed
Përshkrim i shkurtër: Lexues i Kuranit nga krahina Kerdefan e Sudanit. Ka marrë ixhaze (diplomë e lartë) nga Shejh Kurra të universiteti të Azharit më 2009.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783261
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top