Muhamed Reshad Sherif

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Reshad Sherif
Përshkrim i shkurtër: Ka lindur në qytetin Halil në Palestinë në vitin 1925. Është një ndër lexuesit më të njohur të Kuranit në botën islame si dhe hoxhë i kiraeteve në xhaminë El Aksa dhe xhaminë El Ibrahimi në Halil. Që nga viti 2002 jeton dhe vepron në Amman të Jordanit ku dhe ka shërbyer si imam në xhaminë e mbretit Abdullah.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783256
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top