Ibrahim Muhamed El Xhurmi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ibrahim Muhamed El Xhurmi
Përshkrim i shkurtër: Ka lindur në Liban në vitin 1966. Hoxha i nderuar ka përfunduar doktoratën ku është fokusuar në studimet e gjuhës arabe dhe letërsinë e saj si dhe ka kryer diplomën e lartë në studimet sheriatike - spcializimi i kiraeteve. Përveç këtyre, ai ka dhënë mësim në disa universitete si në Jordan dhe Malajzi dhe është autor i një mori librave në fushën e gjuhës arabe dhe leximeve kuranore - Kiraeteve.
Data e publikimit: 2014-11-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/783255
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top