Salih b. Feuzan el Feuzan

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Salih b. Feuzan el Feuzan
Përshkrim i shkurtër: Një nga dijetarët e mirënjohur në Arabinë Saudite dhe më gjerë, njeherazi edhe anëtar i Këshillit të Dijetarëve të Mëdhenj në Mbretërinë e Arabisë Saudite.
Data e publikimit: 2014-10-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/735063
Go to the Top