Si u falën këta profetë: Ibrahimi, Musa, Isa dhe Muhamedi (paqja qoftë mbi të gjithë këta)?

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Si u falën këta profetë: Ibrahimi, Musa, Isa dhe Muhamedi (paqja qoftë mbi të gjithë këta)?
Gjuha: Shqip
Autori: Ebu Kerim Merakishi
Botuesi: Uebfaqja "Thirrja Islame" - www.islamic-invitation.com
Data e publikimit: 2013-02-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/414304
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si u falën këta profetë: Ibrahimi, Musa, Isa dhe Muhamedi (paqja qoftë mbi të gjithë këta)?
2.1 MB
: Si u falën këta profetë: Ibrahimi, Musa, Isa dhe Muhamedi (paqja qoftë mbi të gjithë këta)?.pdf
Go to the Top