Refikul Islam

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Refikul Islam
Përshkrim i shkurtër: Profesor universiteti në Bangladesh. Është autor i një mori librash në fushën e davetit dhe arsimit.
Data e publikimit: 2012-02-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385960
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Bangladeshisht - Arabisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Uzbekisht - Holandisht - Anglisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top