Mahmud Shit Hattab

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Mahmud Shit Hattab
Përshkrim i shkurtër: Ka lindur në Mosil,në veri të Irakut. Ai ishte bir i një familje fetare, origjina e të cilës përfundonte te Husejn b. Alij b. Ebi Talib. Edhe pse me profesion gjeneral në ushtrinë irakiane, ai u njoh si një njeri i cili dha kontribut të çmuar për Islamin përmes librave të tij të shumta në sferën ushtarake, gjuhësore (arabe) dhe të mendimit Islam. Ai është autor i mëse 120 librave të ndryshëm. Ka vdekur më 13 Dhjetor të vitit 1998.
Data e publikimit: 2012-01-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385703
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Uzbekisht - Holandisht - Anglisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top