Uebfaqja e Daves ’Ve Dhekkir’ - www.wathakker.net

Burimet Kartela e faqes
Titulli: Uebfaqja e Daves ’Ve Dhekkir’ - www.wathakker.net
Përshkrim i shkurtër: Kjo uebfaqe i përket qendrës islame në Kuvajt me po të njëjtin emër. Fillimisht kishte publikuar broshurat në format elektronik të cilat i kishte botuar qendra islame ndërsa tashmë përmban materiale kryesisht të shkurtra dhe që shërbejnë për përkujtim.
Data e publikimit: 2012-01-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385472
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Tajlandisht - Anglisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
موقع وذكر الدعوي
Përshkrim i gjerë
Go to the Top