Abdurr-Rrahim b. Muhamed Meulana

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Abdurr-Rrahim b. Muhamed Meulana
Përshkrim i shkurtër: Përkthyes i gjuhës telgu. Ai ka përkthyer domethëniet e Kuranit Fisnik në gjuhën telgo dhe ky përkthim është botuar nga Kompleksi i Mbretit Fehd për botimin e Kuranit Fisnik në Medinen e Ndritshme.
Data e publikimit: 2012-01-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385452
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Gjuha Telugu - Arabisht - Tajlandisht - Anglisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top