Ahmed Mirza Rustum

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ahmed Mirza Rustum
Përshkrim i shkurtër: Shkrimtar dhe përkthyes kurd
Data e publikimit: 2012-01-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385426
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Kurdisht - Arabisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Anglisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top