Shevan AbdulAziz

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Shevan AbdulAziz
Përshkrim i shkurtër: Përkthyes për gjuhën angleze.
Data e publikimit: 2012-01-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/385289
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Anglisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht - Kanadisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top