Meshari b. Sulejman El Harraz

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Meshari b. Sulejman El Harraz
Përshkrim i shkurtër: Meshari El Harraz: Është një nga thirrësit e rinj dhe vjen nga Kuvajti. Është bërë i njohur me ligjëratat e tij shumë tërheqëse dhe të përgatitura mirë të cilat jepen në formë të kurseve. Ato kanë pasur ndikim të jashtëzakonshëm.
Data e publikimit: 2011-10-09
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/371494
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Tajlandisht - Ujgurisht - Anglisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht - Kurdisht - Spanjisht
Temat e ngjashme ( 1 )
Go to the Top