Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë Shejhu përgjigjet rreth realitetit të hidhur të umetit duke tërhequr një paralele mes periudhës mekase gjatë historikë pejgamberike dhe realitetit dhe duke e shtjelluar këtë nën dritën e ajetit: “Nëse ju e ndihmoni Allahun, Allahu do t’ju ndihmoj juve”[Muhamed:7]
Gjithashtu Shejhu përgjigjet edhe për operacionet martire dhe sqaron mendimin e tij rreth tyre.
Kjo ligjëratë është pjesë e zinxhirit të ligjëratave “El Huda ven nur” me nr: 760
Data e publikimit: 2011-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/355928
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit 1
14.2 MB
:  Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit 1.mp3
2.
Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit 2
14.4 MB
:  Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit 2.mp3
3.
Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit 3
12.1 MB
:  Ilaçi i umetit në pasimin e Sunetit 3.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top