Dispozitat e Imamit dhe pasuesve të tij

Audio Kartela e faqes
Titulli: Dispozitat e Imamit dhe pasuesve të tij
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Alaudin Abazi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Kanali Satelitor ’Peace Tv’ në gjuhën shqipe - www.qsi-ks.com/webi/peacetv.php
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio hoxha i nderuar flet rreth disa rregullave që kanë të bëjnë me imamin. ai flet për privilegjin, vlerën dhe përgjegjësinë e atij që del imam pastaj flet rreth asaj se cila vepër është më me vlerë dalja imam apo të bërit myezin. Dhe e përfundon ligjëratën e tij me sqarimin e asaj se kush ka përparësi për të dalë imam dhe llojet e imamëve.
Data e publikimit: 2011-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/355911
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dispozitat e Imamit dhe pasuesve të tij
8.5 MB
: Dispozitat e Imamit dhe pasuesve të tij.mp3
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top