Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet më të shpeshta rreth Islamit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet më të shpeshta rreth Islamit
Gjuha: Shqip
Autor: Zakir b. AbdulKerim Najk
Përkthim: Fehim Dragusha
Rishikim: Driton Morina
Përshkrim i shkurtër: Ky libër përmban përgjigje në shumë pyetje bashkëkohore rreth Islamit të cilat shtrohen nga jomuslimanët apo edhe muslimanët e hutuar nga ajo që mediet prezantojnë për Islamin dhe muslimanët. Autori, një studiues i mirënjohur me përmasa ndërkombëtare, u jep përgjigje bindëse këtyre pyetjeve dhe demaskon shpifjet dhe paragjykimet ndaj Islamit dhe muslimanëve.
Data e publikimit: 2011-06-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354815
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet më të shpeshta rreth Islamit
515.7 KB
: Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet më të shpeshta rreth Islamit.pdf
Go to the Top