Sa ka ditur përmendësh Halid bin Velidi nga Kur’ani?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Sa ka ditur përmendësh Halid bin Velidi nga Kur’ani?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Nexhat Ceka
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid, e teksti i saj është: “A është e vërtetë se Halid b. Velidi (Allahu qoftë i kënaqur me të) ka ditur përmendësh nga Kur’ani vetëm tre sure, sepse ka qenë i zënë me xhihad në rrugë të Allahut dhe në qoftë se kjo është e vërtetë ku është e përmendur?”.
Data e publikimit: 2011-06-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354733
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Sa ka ditur përmendësh Halid bin Velidi nga Kur’ani?
207.4 KB
: Sa ka ditur përmendësh Halid bin Velidi nga Kur’ani?.pdf
2.
Sa ka ditur përmendësh Halid bin Velidi nga Kur’ani?
2.1 MB
: Sa ka ditur përmendësh Halid bin Velidi nga Kur’ani?.doc
Go to the Top