A gjendet rruzulli tokësor në qiellin e dunjasë?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A gjendet rruzulli tokësor në qiellin e dunjasë?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Nexhat Ceka
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid, e teksti i saj është: “Vallë, rruzulli tokësor a gjendet në qiellin e dunjasë apo nën të, duke e ditur se i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ve selem) është ngjitur në qiell, kurse të ngjiturit nuk ndodh veç se prej poshtë lartë?”.
Data e publikimit: 2011-06-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354725
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A gjendet rruzulli tokësor në qiellin e dunjasë?
168.3 KB
: A gjendet rruzulli tokësor në qiellin e dunjasë?.pdf
2.
A gjendet rruzulli tokësor në qiellin e dunjasë?
2.2 MB
: A gjendet rruzulli tokësor në qiellin e dunjasë?.doc
Go to the Top