Nexhat Ceka

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Nexhat Ceka
Përshkrim i shkurtër: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Tetova - Maqedoni. Ka përfunduar studimet e tij në Universitetin Islamik të Medines së Ndritshme - fakultetin e Sheriatit. Ai angazhohet në dave përmes ligjëratave dhe përkthimeve.
Data e publikimit: 2011-06-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354586
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Melejalemisht - Tajlandisht - Ujgurisht - Anglisht - Uzbekisht - Holandisht
Go to the Top