Tahir El Xhezairi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Tahir El Xhezairi
Përshkrim i shkurtër: Një nga dijetarët e njohur të Shamit. Ka vdekur në vitin 1920.
Data e publikimit: 2011-06-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354582
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Melejalemisht - Tajlandisht - Ujgurisht - Anglisht - Uzbekisht - Holandisht - Spanjisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top