Metodologjia e lehtësimit në thirrjen e muslimanit të ri

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Metodologjia e lehtësimit në thirrjen e muslimanit të ri
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ibrahim El Luhejdan
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull sqaron sa tolerant është Islami në trajtimin e muslimanëve të rinj. Autori potencon faktin se thirrësi duhet të përdorë butësinë dhe mirësinë gjatë thirrjes së tij, sikurse që Pejgamberi (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) i përfitonte zemrat e muslimanëve të rinj.
Data e publikimit: 2011-05-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/344580
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Metodologjia e lehtësimit në thirrjen e muslimanit të ri
274.8 KB
: Metodologjia e lehtësimit në thirrjen e muslimanit të ri.pdf
2.
Metodologjia e lehtësimit në thirrjen e muslimanit të ri
3.3 MB
: Metodologjia e lehtësimit në thirrjen e muslimanit të ri.doc
Go to the Top