A është arabishtja gjuha e banorëve të Xhenetit?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A është arabishtja gjuha e banorëve të Xhenetit?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid, e teksti i saj është: “Duam ta dimë se cila është gjuha e banorëve të Xhenetit dhe a është kjo gjuhë arabishtja?”.
Data e publikimit: 2011-05-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/343910
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A është arabishtja gjuha e banorëve të Xhenetit?
204 KB
: A është arabishtja gjuha e banorëve të Xhenetit?.pdf
2.
A është arabishtja gjuha e banorëve të Xhenetit?
2.9 MB
: A është arabishtja gjuha e banorëve të Xhenetit?.doc
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top