Ebu Ahmed Palasguni

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ebu Ahmed Palasguni
Përshkrim i shkurtër: Autor dhe thirrës islam në gjuhë ujgure.
Data e publikimit: 2011-04-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/341085
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Kinezisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top