Muslimani duhet të jetë shembull

Video Kartela e faqes
Titulli: Muslimani duhet të jetë shembull
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ferid Selimi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Islami është feja e vetme e vërtetë dhe e pranuar te Zoti dhe ajo ka qenë feja e të gjithë Profetëve (alejhimus-salatu ues-selam). Për këtë, muslimani duhet të jetë shembull në praktikimin e tij të Islamit në mënyrë që të përcillet denjësisht mesazhi i Islamit te mosbesimtarët. Për ta sqaruar këtë, hoxha i nderuar, e ka ilustruar ligjëratën e tij me shembuj të shumtë.
Data e publikimit: 2011-04-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/340916
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Muslimani duhet të jetë shembull
122.7 MB
Go to the Top