Bota tjetër vendstrehim i fundit

Video Kartela e faqes
Titulli: Bota tjetër vendstrehim i fundit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Kanali Satelitor ’Peace Tv’ në gjuhën shqipe - www.qsi-ks.com/webi/peacetv.php
Përshkrim i shkurtër: Besimi në botën tjetër është shtylla e pestë e besimit dhe nuk konsiderohet askush musliman nëse nuk e beson atë. Shumë njerëz janë skeptikë në ekzistimin e saj, skepticizëm që mban erë ateizmi dhe komunizmi. Kjo ligjëratë rrënon çdo mëdyshje rreth ekzistimit të saj dhe sqaron mënyrën se si duhet përjetuar këtë besim dhe si të përgatitemi në këtë botë për botën tjetër.
Data e publikimit: 2011-04-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/339898
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Bota tjetër vendstrehim i fundit
57.3 MB
Go to the Top